Zapri

Novice


Arhiv: Living bits and things 2017

7. mednarodni »IoT – Internet of Things« dogodek

Living bits and things 2017

19.6. – 20.6.2017, Bled, Slovenija

 

Spoštovani člani Zbornice elektronske in elektroindustrije!

Vabimo, da se udeležite sedmega tradicionalnega IoT dogodka Living bits and things 2017. Gre za vodilni mednarodni poslovno-tehnološki dogodek s področja interneta stvari – IoT (Internet of Things) v regiji osrednje in vzhodne Evrope z najdaljšo tradicijo.

Dogodek poteka dva dneva v juniju in pritegne vrhunske govorce iz vsega sveta, najbolj inovativna slovenska in tuja podjetja s področja tehnologij IoT. Na interaktivnih delavnicah, predstavitvah in okroglih mizah se vsako leto povežejo med seboj srednja in mala podjetja z velikimi podjetji na eni ter zagonskimi podjetji na drugi strani. Zaradi mednarodne udeležbe poteka dogodek tradicionalno že vse od svojih začetkov v angleškem jeziku.

Prijavite se na povezavi REGISTRACIJA.

Posebni poudarki so vsako leto namenjeni tudi uporabi tehnologij, dodani vrednosti in praktičnim primerom rešitev. Letos želimo tudi skupaj in ob sodelovanju z vami poiskati odgovore na pomembna vprašanja:

·         Kako IoT spreminja načine uporabniške komunikacije med ljudmi in med stroji ter napravami in kaj to pomeni za zbiranje, združevanje in obdelavo podatkov iz različnih naprav in virov?

·         Kateri so primeri uporabnih rešitev v pametnih mestih in skupnostih tako v razvitem svetu, kot tudi kateri so projekti in priložnosti na tem področju v deželah v razvoju (100 pametnih mest – Indija)?

·         Kako se v pametnih mestih in skupnostih oblikujejo poslovna partnerstva in postavijo rešitev?

·         Kako ravnati s podatki, ko imamo na eni strani tehnologijo »blockchain« in na drugi EU regulativo GDPR, ki jo mora vsaka organizacija vpeljati do maja 2018?

·         Katere tehnologije in rešitve Industrije 4.0 vpeljujejo velika industrijska podjetja?

·         Kaj imajo za vpeljavo Industrije 4.0 na voljo mala in srednja podjetja?

Preberite si VEČ o DOGODKU in podrobneje spoznajte letošnji PROGRAM in GOVORCE.

Poslovni del bomo vsak večer nadaljevali na dveh večernih družabnih dogodkih, kjer bomo v prijetnem okolju z bogato ponudbo lokalne kulinarike in ob sproščujočem pogovoru ter druženju dan zaključili.

Veselimo se srečanja in druženja z vami!

Marjan Rihar,
direktor ZEE

Fotogalerija

 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.