Zapri

Arhiv: Seminar/webinar: Aktualni razpisi na področju elektronskega poslovanja, krepitve blagovnih znamk na tujih trgih in digitalne transformacije, 3. 9. 2020

V času epidemije COVID-19 izvajanje razpisov za pridobitev nepovratnih sredstev ni zastalo. Še vedno je na voljo precej razpisov, na katerih lahko podjetja pridobijo nepovratna sredstva. Večina med njimi je bila sicer objavljena že pred epidemijo, vendar gre bolj ali manj za večletne razpise z roki prijav vsako leto. Z aktualnimi razpisi, ki bodo na voljo to jesen, se boste lahko seznanili na seminarju, ki bo v četrtek, 3. 9. 2020 ob 9.00 v prostorih GZS, Dimičeva 13, Ljubljana, dvorana E.
Dogodek bo hkrati potekal tudi preko spletne platforme ZOOM.

Na dogodku se boste seznanili z naslednjimi informacijami v zvezi z aktualnimi razpisi: pogoji za prijavo, upravičeni stroški, višina sofinanciranja za posamezna podjetja, roki prijav, podrobnosti poročanja. Predvsem pa se boste seznanili s tem, kako kakovostno in učinkovito sestaviti vlogo na razpis, da bo imela čim več možnosti za uspešno kandidaturo.

Podrobneje bodo predstavljeni Javni razpis za vzpostavitev ali nadgradnjo elektronskega poslovanja v MSP v obdobju od 2019-2022 - E-poslovanje, Javni razpis za krepitev trženja blagovnih znamk na showroomih in Spodbude za digitalno transformacijo MSP.

Predavatelja: Peter Sotošek Štular, univ. dipl. prav., direktor podjetja Omnimodo in Katja Panjan, univ. dipl. hisp. in polit., vodja projektov v Omnimodo d.o.o..

Več informacij in prijava >>>

Fotogalerija