Zapri

Arhiv: #razpisi: Objave odprtih priložnosti EIT Raw Materials

Na področju trajnostne pridelave, uporabe in predelave surovin (minerali, kovine in napredni materiali) je v sklopu skupnosti Evropskega inštituta za inovacije in tehnologijo na področju surovin (EIT RawMaterials) odprtih nekaj odličnih priložnosti za razvoj inovacij. Gre za brezplačne programe, zato pozivamo k prijavam čim večjega števila  inovatorjev.

Accelerator (faza 1)
Program pospeševalnika je namenjen skupinam, obstoječim startupom ali majhnim do srednje velikim podjetjem, katerih izdelek/storitev je na minimalni stopnji TRL4 (preverjenost v laboratoriju) na področju surovin, s podporo v višini 15.000€. Več o tem: https://eitrawmaterials.eu/accelerator. Rok prijav je 3. 9. 2021 

Booster
Program spodbujanja oblikovanih skupin/startupov/podjetij s stopnjo razvitosti TRL4 (preverjenost v laboratoriju) v sektorju surovin, s podporo v višini 60.000€. Več o tem: https://eitrawmaterials.eu/booster-call/. Rok prijav je 3. 9. 2021.

Regional Innovation Competition 2021
Tekmovanje za startupe s področja surovin - mineralov, kovin in naprednih materialov. Udeležence čakajo delavnice, mentorstva in denarne nagrade za prva tri mesta. Več o tem na: https://eitrawmaterials.eu/regional-innovation-competition-2021/. Rok prijav je 28. 9. 2021.

Fotogalerija