Zapri

Arhiv: #internacionalizacija: Gospodarska delegacija na EXPO 2020 Dubaj: NAPREDNI MATERIALI in TEHNIČNO-TEHNOLOŠKE REIŠTVE ZA PAMETNE TOVARNE, 21. – 24. 11. 2021

Predstavnike slovenskih podjetij s področij naprednih materialov in tehnično-tehnoloških rešitev za pametne tovarne, ki želijo obiskati svetovno razstavo EXPO 2020 Dubaj in se v slovenskem in izbranih tujih paviljonih srečati z novimi potencialnimi poslovnimi partnerji, vljudno vabimo k udeležbi v gospodarski delegaciji, ki bo potekala od 21. do 24. novembra 2021.

Organizatorji delegacije Gospodarska zbornica Slovenije, v partnerstvu s SPIRIT Slovenija in Ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologijo, za udeležence delegacije pripravljajo:

- aktivno udeležbo na poslovnem forumu, osredotočenem na promocijo slovenskih prebojnih rešitev s področij razvoja naprednih materialov in tehnično-tehnoloških rešitev za pametne tovarne,

- poslovno mreženje s potencialnimi poslovnimi partnerji ciljnih tujih trgov,

- strokovno voden obisk slovenskega in izbranih tujih paviljonov na EXPO 2020 Dubaj.

Podrobnejše informacije, program in prijave >>>


Prijave je potrebno oddati preko elektronskega obrazca najkasneje do 12. oktobra 2021 oziroma do zasedenosti prostih mest.

Mikro, mala in srednja podjetja imajo možnost sofinanciranja dela stroškov z uveljavitvijo vavčerja za udeležbo v gospodarskih delegacijah, ki ga je razpisal Slovenski podjetniški sklad (SPS).

Fotogalerija