Zapri

Arhiv: #vabilo: Industrija 4.0 in robotika v Digitalnem središču Slovenije

GZS-Zbornica elektronske in elektroindustrije vabi na tri zanimive dogodke, ki se bodo odvijali v Digitalnem središču Slovenije.

Pregled prihajajočih razpisov za podjetja: Finančni mehanizmi za hitrejše uvajanje industrije 4.0, 29. 11. 2021

Sibil Klančar z MGRT bo predstavila prihajajoče razpise v okviru Načrta za okrevanje in odpornost, poseben poudarek pa bo na industriji ter zelenem in digitalnem prehodu. Več…
eč informacij in povezava na prijavo >>>

Industrija 4.0 in robotika v Sloveniji in B2B matching z avstrijskimi podjetji, 1. 12. 2021
Na dogodku bo podrobneje predstavljena slovenska industrija in robotika, uspešni primeri dobrih praks slovenskih podjetij s področij industrije 4.0 in robotike, njihovih inovativnih in tehnološko naprednih proizvodov in rešitev ter pregled različnih konceptov Industrije 4.0 s fokusom na transparentnosti v proizvodnji. Dogodek je tudi odlična priložnost za generiranje novih poslovnih kontaktov, saj se ga bodo udeležila tudi uspešna podjetja iz Avstrije. Organizirani bodo B2B sestanki med slovenskimi in avstrijskimi podjetji.
Več informacij in povezava na prijavo >>>

Človeški viri in robotika - roboti so namenjeni ljudem, 2. 12. 2021
Na dogodku bodo predstavili različne vidike uvajanja sprememb v podjetja, profile in kompetence prihodnosti, dobre prakse v HR, izobraževalne programe za prehod v Industrijo 4.0 ter nekatere zanimive poklice na področju robotike. Dogodek bo spremljal pester vzporedni program.
Več informacij in povezava na prijavo >>>

Fotogalerija