Zapri

Arhiv: #vabilo: Informativni dan in mreženje: javna razpisa DIGITALNA PREOBRAZBA GOSPODARSTVA in SPODBUJANJE VELIKIH INVESTICIJ ZA VEČJO PRODUKTIVNOST IN KONKURENČNOST, 6. 4. 2022

Dogodek bo potekal v hibridni obliki na Gospodarski zbornici Slovenije, Dimičeva 13, Ljubljana, dvorana A in preko spletne platforme B2Match.
Namenjen je tako velikim podjetjem kot malim in srednje velikim podjetjem (MSP-jem).

Namen javnega razpisa DIGITALNA PREOBRAZBA GOSPODARSTVA je spodbuditi gospodarstvo (velika podjetja, ki delujejo v konzorcijih z mikro, malimi in srednje velikimi podjetji) k celoviti digitalni preobrazbi poslovanja ali k digitalni preobrazbi posameznih poslovnih funkcij, s pomočjo uporabe naprednih digitalnih tehnologij. Skupna predvidena višina razpisanih sredstev je 44.000.000 EUR.

Namen javnega razpisa SPODBUJANJE VELIKIH INVESTICIJ ZA VEČJO PRODUKTIVNOST IN KONKURENČNOST je spodbuditi gospodarske družbe k trajnostno naravnanim investicijam z vlaganji v naprednejšo tehnologijo in avtomatizacijo poslovnih procesov, ki bodo prispevale k dekarbonizaciji ter zelenemu in digitalnemu prehodu ter dolgoročno omogočile večjo produktivnost gospodarske družbe, boljše okrevanje, odpornost, rast in konkurenčnost gospodarstva. Višina sredstev javnega razpisa znaša 88.500.000,00 EUR.

Digitalizacija in investicije predstavljata ključni področji za uspešen razvojni preboj slovenskega gospodarstva. Na dogodku bodo predstavljeni možni viri financiranja, ki predstavljajo ključni predpogoj za ta razvojni preboj, kot je to opredeljeno v Horizontih prihodnosti.

Podrobnosti o javnih razpisih:

Dogodek bo potekal hibridno - v živo na Gospodarski zbornici Slovenije in on-line preko B2Match platforme, ki nudi edinstvene možnosti mreženja med podjetji in individualna svetovanja pred, med in po samem dogodku.

PRIJAVA NA DOGODEK
Obvezne predhodne prijave preko spletne prijavnice do 5.4.2022.
Število udeležencev v dvorani je omejeno, zato pohitite s prijavami.

Prijavni obrazec >>>

Pozor!
Udeleženci, ki ste se prijavili že na dogodek Informativni dan za JR RRI in investicije na problemskih območjih, ki je bil 16. 3. 2022, morate samo dopolniti svojo obstoječo registracijo v platformo.

Podrobnejši PROGRAM DOGODKA si lahko ogledate na povezavi >>>

Fotogalerija