Projektno povezovanje

Aktualne novice


Projekt ECO-CENT - Izobraževanje za izvajalce PIU

Projekt ECO-CENT, ki je namenjen vzpostavitvi inovacijskih ekosistemov za podjetnike v krožnem gospodarstvu in poklicnem izobraževanju in usposabljanju (PIU). Potrebno je razviti več ključnih struktur in okvirov, če želimo, da predlagani ekosistemi ustrezno delujejo in dosežejo potrebne učinke na politiko in soritve na lokalni, nacionalni in transnacionalni ravni. Za uspeh projekta je ključno, da obstaja jasen „raison d’etre“ za upravljanje in vzdrževanje forumov deležnikov, ki jih bo vsak partner vzpostavil v svojem lokalnem okolju. Naloga teh forumov je spodbujanje sodelovanja in interakcije med predstavniki poslovne skupnosti in predstavniki PIU.

 

V okviru projekta je konec aprila v Ljubljani, na Gospodarski zbornici Slovenije, potekalo 3-dnevno obsežno usposabljanje za predstavnike in izvajalce PIU. Vse, kar smo se na delavnicah naučili, lahko preberete tu

Vabljeni, da se nam v prihodnje pridružite tudi na spletni strani https://eco-cent.eu/sk/about/, kjer si boste vse vsebine lahko tudi sami ogledali.

Za več informacij se lahko obrnete na:

Ana Lučka Pirnat

ana.lucka.pirnat@gzs.si

01 5898 444

 

 

Fotogalerija