Zapri

Novice


Arhiv: Delitev stroškov toplote in ukrepi za izboljšanje energetske učinkovitosti večstanovanjskih stavb, strokovni posvet ZUN

ZUN-Združenje upravnikov nepremičnin pri GZS-Zbornici za poslovanje z nepremičninami vabi na strokovni posvet DELITEV STROŠKOV TOPLOTE IN UKREPI ZA IZBOLJŠANJE ENERGETSKE UČINKOVITOSTI VEČSTANOVANJSKIH STAVB

Arhiv: 3. MSP Kava

3. MSP kava prinaša informacije o sprejetem svežnju o krožnem gospodarstvu in pregledu dosedanjih rezultatov izvajanja projekta Industrija 4.0 v Nemčiji.

Arhiv: 1.9.2016 se izteče prehodno obdobje za tretirane izdelke

Informacija je relevantna za celotno predelovalno industrijo, saj je definicija tretiranega biocidnega izdelka zelo široka in tako zajema zelo širok spekter proizvodnje. Podjetja naj preverijo če so bile aktivne snovi, ki jih izdelki vsebujejo, v EU že odobrene za določen namen ali so v postopku odobritve za zadevno vrsto proizvoda. V kolikor ne, se letos izteče prehodno obdobje od katerega lahko podjetja sprožijo postopke, drugače po 1.3.2017 ne bo dovoljeno dajanje teh izdelkov v promet.

Arhiv: Nov pravilnik o radijski opremi

Nov pravilnik o radijski opremi je bil objavljen, 18. 1. 2016 v Uradnem listu RS št. 3/16 (str 315)

Arhiv: Novosti v regulativi in tržnemu nadzoru za proizvode na notranjem trgu EU - III

Zbornica elektronske in elektroindustrije (ZEE) pripravlja tretje nadaljevanje seminarja Novosti v regulativi in tržnemu nadzoru za proizvode na notranjem trgu EU.

Arhiv: Poljsko podjetje LC Sp.z.o.o. išče partnerja

Poljsko podjetje LC Sp.z.o.o. s sedežem v Krakowu k sodelovanju vabijo slovenska podjetja, ki imajo v svoji ponudbi stikalne plošče in električne škatle iz kovine in plastike.

Arhiv: Prenos v živo: Pametna specializacija

Vse zainteresirane obveščamo, da je današnji dogodek možno spremljati v živo preko spleta. Za ogled preko spleta je potrebna registracija na povezavi http://s4.mitv.si. Po dogodku bo na istem spletnem mestu na voljo video posnetek.

Arhiv: Ni stalnih izboljšav brez zgledov

Arhiv: Uredba IED, napotki za zavezance, vloga, ocena onesnaženosti in izhodiščno poročilo

V sodelovanju z MOP, ARSO in izvajalci, ki imajo izkušnje na področju monitoringov in preverjanju tehničnih ukrepov s področja skladiščenja nevarnih tekočin, vas vljudno vabimo na konferenco, kjer se bomo seznanili s zakonodajnim okvirom, postopki ARSO ter zahtevami in dilemami s katerimi se soočajo zavezanci skupaj z izvajalci storitev monitoringov in tehničnih preverjanj. Ker se pri izvajanju novih predpisov poraja veliko nejasnosti in vprašanj bosta dva obsežna sklopa konferenca posvečena vašim vprašanjem z vidika skladnosti z novimi zahtevami, upravnimi postopki in kako se le ti prepletajo in povezujejo z obstoječimi dovoljenji in ukrepi, ki jih le ti narekujejo!

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.