Sekcija za Kibernetsko Varnost

Novice


Osnutek načrta dela SeKV

Sekcija za kibernetsko varnost (seKV) v letu 2017 nadaljuje poslanstvo po Programu dela. Naloge so zelo obširne in pokrivajo številne izzive kibernetske varnosti in področja interesa članov SeKV. Izvajanje nalog bo potekalo po prioritetah in skladno z vašimi predlogi in vašim aktivnim sodelovanjem, brez katerega ni uspešnega delovanja sekcije

V Letni načrt dela do DEC 2017 so vključene številne naloge s katerimi nadaljujemo aktivnosti dviga ravni zavedanja o kibernetskih tveganjih, spodbujamo razvoj zmogljivosti in aktivno sodelovanje med dejavniki kibernetske varnosti, sodelovanje na skupnih razvojnih programih, razvoju kadrov, prilagajanju na zakonske spremembe  in prepoznavnosti specialistov kibernetske varnosti v obdobju digitalne transformacije gospodarstva.

Na povezavi člani lahko najdete osnutek načrta za vaš pregled, spremembe in dopolnila. Imenovane v nalogah prosimo za potrditev, vse pa za vključevanje v naloge, ki so skladne z vašimi interesi za sodelovanje v aktivnosti. Pod posamezni cilj lahko dopolnite nalogo in opredelitev nosilca naloge in sodelujoče.

 Vaša stališča pričakujemo do petka 10. Marca 2017 na naslov sekv@gzs.si.

Fotogalerija