Sekcija za Kibernetsko Varnost

Novice


11. ECSO-vi dnevi vlagateljev v kibernetsko varnost



ECSO vas skupaj s Cyber Ireland in Enterprise Ireland z veseljem vabi na 11. izdajo Cyber ​​Investor Days, ki je načrtovan od 26. do 27. aprila 2022 v Dublinu na Irskem.

Najbolj obetavna evropska zagonska podjetja na področju kibernetske varnosti bodo imela priložnost predstaviti svoje inovativne rešitve za kibernetsko varnost in sodelovati na srečanjih B2B z vodilnimi vlagatelji in korporacijami iz Evrope in širše. Dve najboljši podjetji za kibernetsko varnost, ki sodelujeta v dublinski izdaji Cyber ​​Investor Days, bosta nominirani za tekmovanje za nagrado ECSO European Cybersecurity STARtup Award 2022!

Letos ima nagrada ECSO STARtup nov dodatek: nagrado Women4Cyber ​​STARtupECSO in fundacija Women4Cyber ​​Foundation sta združila moči, da bi podelila priznanje podjetjem za kibernetsko varnost, ki jih ustanovijo ali soustanovile ženske, in/ali podjetjem z vsaj 50 % zaposlenimi ženskami. Nagrado Women4Cyber ​​STARtup bo prejelo podjetje pod vodstvom žensk, ki ga je žirija izbrala za ECSO-jeve Cyber ​​Investor Days in ECSO's Cybersecurity STARtup Award.

Več o dogodku in prijavi najdete na ECSO povezaviRok za oddajo prijave je ponedeljek, 14. marec 2022, do polnoči po srednjeevropskem času.

Kliknite TUKAJ, če želite prebrati več o pobudi ECSO CYBER INVESTOR DAYS.


Fotogalerija