SKUPAJ-gradniki zdravja

Arhiv: Delavnica SKUPAJ - gradniki zdravja, Gornja Radgona

V času sejma MEDICAL, ki je letos prvič potekal v Gornji Radgoni od 14. – 16. aprila, 2016, smo v petek, 15. aprila 2016, ob 12.00 pripravili delavnico pod okriljem projekta SKUPAJ - gradniki zdravja,  ki ga je na podlagi Javnega razpisa za sofinanciranje projektov za promocijo zdravja na delovnem mestu v letu 2015 in 2016  finančno podprl Zavod za zdravstveno zavarovanje Slovenije. 


 

Po uvodnem nagovoru direktorice mag. Vide Kožar, je gostja Renata Kos Berlak, univ.dipl.psih., spec. klin. psih. predstavila tehnike sproščanja. Udeleženci so sodelovali in se naučili nekaterih tehnik, ki ne vzamejo veliko časa, ne terjajo veliko prostora in omogočijo razbremenitev v nekaj minutah.

Tehnike so zato primerne tako na delovnem mestu, kot na domačem kavču ali na kakem prijetnem kotičku v naravi. Več o tem lahko preberete TUKAJ.

 V nadaljevanju je slušateljem druga gostja, Nataša Kramar iz zavoda Varen sem, predstavila spletna orodja OiRA. V sklopu projekta sta v tem trenutku izdelani dve novi orodji – za trgovce in peke. Orodja si lahko ogledate TUKAJ. V naslednjih mesecih bomo po podjetjih izvajali usposabljanja in tako omogočili širšem krogu zaposlenih, da se poglobljeno seznanijo o tveganjih na delovnem mestu.

 

Naslednja projektna delavnica bo v Ljubljani, 17. maja 2016, na GZS. Več o vsebini preberite TUKAJ.

 

 

ORGANIZATOR:  GZS, Podjetniško-trgovska zbornica


KONTAKT: Vanja Bele, vanja.bele@gzs.si , 051 622 965

 

 

 

 

Fotogalerija