SKUPAJ-gradniki zdravja

Arhiv: Delavnica v okviru projekta SKUPAJ - gradniki zdravja

V petek, 15. aprila 2016, je bila v Gornji Radgoni v sklopu sejma MEDICAL, ki je letos potekal prvič, organizirana druga delavnica SKUPAJ - gradniki zdravja. 

Po uvodnem nagovoru direktorice mag. Vide Kožar, je gostja Renata Kos Berlak, univ.dipl.psih., spec. klin. psih. predstavila tehnike sproščanja. Udeleženci so sodelovali in se naučili nekaterih tehnik, ki ne vzamejo veliko časa, ne terjajo veliko prostora in omogočijo razbremenitev v nekaj minutah.

Tehnike so zato primerne tako na delovnem mestu, kot na domačem kavču ali na kakem prijetnem kotičku v naravi. Več o tem lahko preberete TUKAJ.

 

V nadaljevanju je slušateljem druga gostja, Nataša Kramar iz zavoda Varen sem, predstavila spletna orodja OiRA. V sklopu projekta sta v tem trenutku izdelani dve novi orodji – za prodajalce v trgovini in peke (kliknite na besedi). V naslednjih mesecih bomo po podjetjih izvajali usposabljanja in tako omogočili širšem krogu zaposlenih, da se poglobljeno seznanijo o tveganjih na delovnem mestu. Vabimo vas, da spremljate vsebine na spletnih straneh projekta.

Naslednja projektna delavnica bo v Ljubljani, 17. maja 2016, na GZS. Več o vsebini preberite TUKAJ.

Prijazno vabljeni!

Fotogalerija