SKUPAJ-gradniki zdravja

Arhiv: Lotrič d.o.o.- najboljše sodelovanje z delavci pri uresničevanju načrta promocije zdravja na delovnem mestu

Partnerski konzorcij projekta »SKUPAJ – gradniki zdravja« je razpisal natečaj za nagrado »Pomladni veter – varnost in zdravje je naša skupna skrb in zaveza«.  
Namen natečaja je bil spodbuditi dialog med delodajalci in delavci s področja varnosti in zdravja pri delu ter pridobiti vpogled v najboljše prakse izvajanja varnosti in zdravja na delovnem mestu ter najboljši načrt promocije zdravja na delovnem mestu.

Najboljši načrt promocije zdravja na delovnem mestu, z vidika vključenosti delavcev je imelo po mnenju strokovne žirije : Lotrič Meroslovje, d.o.o.  

Nagrado za delavce, v znesku 300,00 € bruto, v obliki vrednostnega bona Sava hotels in resorts, je podelil Sindikat obrti in podjetništva Slovenije na 34. strokovnem posvetu SOPS, imenovanem Žužkovi dnevi, predstavnici podjetja Lotrič Meroslovje , d.o.o., ki je sodelovala pri izpolnjevanju prijavnice na natečaj. 

Za najboljšo prakso sodelovanja delodajalca ter zaposlenih na področju zdravja in varnosti na delovnem mestu podjetju Lotrič Meroslovje, d.o.o. iskreno čestitamo.

Želimo si več tako uspešnih zgodb, saj vemo, da je sodelovanje na področju zdravja in varnosti na delovnem mestu, pa tudi nasploh sodelovanje med zaposlenimi in delodajalcem tista komponenta, ki nedvomno vpliva na uspeh podjetja. Tovrstne dobre prakse je potrebno nagrajevati ter javno izpostaviti, saj kot pravijo, zgledi vlečejo.

Fotogalerija