SHEMA BREZPLAČNEGA SVETOVANJA V OKVIRU PLATFORME ZA PAMETNO SPECILAIZACIJO

V okviru Platforme za pametno specializacijo deluje shema Ustanove za tehnično pomoč TAF (the Technical Assistance Facility), ki nudi brezplačno svetovanje strokovnjakov upravičenim medregijskim investicijskim projektom, ki delujejo v okviru S3 platforme za pametno specializacijo. Shema projektnim delavcem omogoča delo s podjetji in strokovnjaki s področja financ in prava, kar jim bo pomagalo izboljšati njihov poslovni načrt in pripravljenost za investicije v njihove projekte. 

Cilj sheme je pomoč projektnim managerjem, da premagajo ovire na poti do točke, ko bodo dosegli pripravljenost za investicije v njihove projekte. Prijave zbirajo štirikrat letno, naslednji krog prijav je odprt do 31. oktobra 2019. Več informacij najdete tukaj.

V okviru sheme TAF se bodo med leti 2019 in 2021 zvrstile številne delavnice, na katerih bodo udeleženci lahko diskutirali o izzivih, povezanih s financiranjem projektov. Prva delavnica je bila organizirana junija v Varšavi, naslednja pa bo v petek, 4. oktobra 2019 v Bruslju.

Ta delavnica je izključno usmerjena v projektne managerje, ki so odgovorni za individualne investicijske projekte. Cilj te prihajajoče delavnice bo krepitev uspešnost investicijskih projektov in poslovnih načrtov, v pomoč pa bo tudi pri pisanju uspešne prijave v TAF.


 

 

Fotogalerija