SRIP HRANA

EIT FOOD VENTURE CREATION SCHOOL V HELSINKIH


 

EIT Food vabi na enotedensko šolo na temo trajnostne in personalizirane hrane ter podjetništva. Šola bo potekala med 7. in 13. marcem 2020 v Helsinkih na Finskem.

 Cilj šole je, da se srečajo študentje različnih študijskih smeri, ki bodo s pomočjo svojega znanja in strokovnjakov ustvarjali nove koncepte in ideje, ki bodo vodile v razvoj trajnostne in personalizirane hrane.

 Tekom delavnic bodo udeleženci delovali v interdisciplinarnih skupinah, v katerih bodo identificirali probleme, prototipirali različne možne rešitve ter svoje projekte predstavili pred panelom strokovnjakov.

 Dogodek bodo vodili profesionalni tutorji, ki bodo tekom usposabljanja udeležencem predstavili teme, kot so:

                              -          Inovacije v živilskem sektorju

-          Prehrana ljudi

-          Živilski sistemi

                             -          Izdelava poslovnega modela

                                                                                  -          Uspešna predstavitev projektov panelu strokovnjakov

Usposabljanje je namenjeno vsem študentom dodiplomskega, magistrskega, doktorskega in podoktorskega študija ter mladim raziskovalcem različnih študijskih ozadij.  Organizatorji udeležencem omogočajo tudi brezplačno nastanitev in obroke tekom celotnega trajanja šole.  Kriti bodo tudi stroški prevoza do določene vrednosti.

ROK ZA PRIJAVO: 2. februar 2020

Več informacij 

Prijava 

Promocijski film

 

Fotogalerija