SRIP HRANA

POLETNA ŠOLA - RAZVOJ NOVIH ŽIVILSKIH IZDELKOV

EIT Food v letošnjem letu ponovno organizira poletno šolo, namenjeno razvoju novih živilskih izdelkov.

Udeleženci se bodo na poletni šoli naučili, kako uporabiti različna orodja, tehnike in metode, ki se uporabljajo v procesu razvoja novih izdelkov v živilski industriji.

Poletna šola bo poleg predavanj vključevala tudi druge inovativne pristope k učenju, kot so interaktivne delavnice, računalniške simulacije in študije konkretnih primerov, ki so jih združno pripravili strokovnjaki, ki prihajajo iz živilskih podjetij in izobraževalnih inštitucij.

Na poletni šoli boste lahko spoznali:
- Kako razviti nov živilski izdelek
- Kako razumeti trg in potrebe potrošnikov ter kako se na to odzvati
- Kako uporabiti senzorično analizo v procesu razvoja novega živilskega izdelka
- Študije primerov uspešnih in neuspešnih razvojev novih izdelkov
- Kako sodelovati z različnimi strokovnjaki

Poletna šola je namenjena predstavnikom živilske industrije, start-upom, doktorskim študentom, profesorjem in študentom, ki imajo strokovno ozadje s področja agroživilstva.

Poletna šola se bo odvijala med 24. in 28. avgustom 2020 v Varšavi na Poljskem.
Če zaradi preprečevanja širjenja koronavirusa dogodka ne bo mogoče izvesti v živo,
bo organiziran spletni tečaj.

Udeležba na poletni šoli je brezplačna.
Maksimalno število udeležencev na poletni šoli je 40.
Prijave so mogoče do 30. aprila 2020 preko spletnega obrazca.




Fotogalerija