Pridružite se nam pri spodbujanju podjetnostnega razmišljanja!

GZS-Zbornica kmetijskih in živilskih podjetij je vodilni partner evropskega projekta EntreCompFood, ki stremi k manjšanju vrzeli med izobraževanjem in gospodarstvom na področju podjetnostne kompetence, kar bo izboljšalo privlačnost živilskega sektorja za mlade in jih tudi bolje pripravilo na soočanje s prihodnjimi izzivi.

Več o projektu in projektnih aktivnostih si lahko preberete v prvi številki EntreCompFood novičnika.

Vabimo vas, da postanete član EntreCompFood skupnost sodelovanja. Člani skupnosti sodelovanja si želijo razširjati razvoj podjetnostnega razmišljanja in kulture, kar koristi posameznikom in družbi kot celoti. Če želite postati član EntreCompFood skupnosti sodelovanja, vas prosimo, da pošljite podpisano Izjavo o EntreCompFood zavezi po e-pošti na naslov: urska.pivk.kupirovic@gzs.si

Konzorcij projekta EntreCompFood bo organiziral več dogodkov na lokalni ravni v treh državah z namenom vzpostavitve boljšega dialoga med deležniki za oblikovanje strategije vpeljave novih učnih priložnosti za spodbujanje razvoja podjetnostne kompetence v živilskem sektorju. Prvi izmed takšnih dogodkov bo potekal v začetku meseca novembra, ko bomo pripravili delavnico z namenom spodbujanja dialoga med interesenti za vpeljavo novih učnih priložnosti za krepitev podjetnostne kompetence.

Vabimo vas, da se nam pridružite pri aktivnostih projekta in delite z nami vaš pogled znotraj EntreCompFood sodelujoče skupnosti z namenom spodbujanja podjetnostnega razmišljanja in kulture v živilskem sektorju.


Spremljajte nas na spletni strani EntreCompFood ali na socialnih omrežjih: twitter in linkedin.

Dodatne informacije:
dr. Urška Pivk Kupirovič, vodja projekta
t: + 386 1 5898 006
e: urska.pivk.kupirovic@gzs.si

Fotogalerija