Nagradni natečaj "The Foodies" za mala in srednje velika podjetja


 

Evropsko združenje proizvajalcev hrane in pijač FoodDrinkEurope razpisuje nagradni natečaj z naslovom "The Foodies" za mala in srednje velika živilska podjetja v Evropi na področju trajnosti.

Prijavljena podjetja se lahko potegujejo za nagrado na naslednjih področjih:

BOLJ ZELEN PLANET: zavzemanje za zmanjšanje vpliva na okolje, kar bi lahko privedlo do zmanjšanja emisij ogljika, trajnostnih virov, izboljšane embalaže ali kakršne koli druge zaveze za bolj zelen planet. Lahko gre za inovacijo, dejavnost, idejo ali zavezo.

BOLJ ZDRAV ŽIVLJENSKI SLOG: zavzemanje za bolj zdrav življenjski slog ljudi. Lahko gre za inovacijo, dejavnost, idejo, zavezo, razvoj novega živila izboljšane sestave ali izboljšanje sestave obstoječega živila.

INOVATIVNOST NOVE GENERACIJE: zavzemanje mladih ljudi ali ekip s start-upi za bolj trajnostne in varne sisteme oskrbe s hrano. Ta razpis poteka v sodelovanju s podjetjem "Thought For Food".

Podjetja se lahko prijavijo na katero izmed zgoraj navednih področij na način, da vnesejo podatke ter na kratko opišejo svoje aktivnosti.
Prijava na natečaj je mogoča do meseca maja. Izbor nagrajencev je predviden v mesecu juniju, v septembru pa je predvidena podelitev nagrad.
Na koncu bo združenje FoodDrinkEurope iz vsakega področja izbralo tri podjetja, ki prejmejo nagrado.

KAJ NAGRAJENA PODJETJA PRIDOBIJO?
- nagrado
- promocijo na spletni strani in socialnih omrežjih združenja FoodDrinkEuope
- vabilo na uradno podelitev nagrad, ki bo potekala v Bruslju, v kolikor bodo razmere to dopuščale.

Več informacij o nagradnem natečaju in sami prijavi lahko najdete TUKAJ.


Fotogalerija