RAZPIS: 2. senzorično ocenjevanje piva

GZS-Zbornica kmetijskih in živilskih podjetij (ZKŽP) v sodelovanju z
Inštitutom za hmeljarstvo in pivovarstvo Slovenije

v okviru aktivnosti
strateškega razvojno-inovacijskega partnerstva SRIP HRANA
za leto 2022 razpisuje

2. SENZORIČNO OCENJEVANJE PIVA.

Ocenjevanje bo potekalo 20.-21. aprila 2022
na Inštitutu za hmeljarstvo in pivovarstvo Slovenije (IHPS)
na Cesti Žalskega tabora 2 v Žalcu.


Vabljeni k sodelovanju! 

dr. Tatjana Zagorc, l.r., koordinatorka SRIP HRANA
Bojan Cizej, l.r., direktor IHPS


KROVNI DOKUMENTI:
Nagovor
Razpis
Navodila za prijavo na razpis
Pravilnik
Priloga k pravilniku

PRIJAVA VZORCEV:
Prijava poteka preko spletne aplikacije za senzorično ocenjevanje živil: https://senzorika.gzs.si/login
Navodila za uporabo aplikacije

 

DODATNE INFORMACIJE:
dr. Petra Medved Djurašinović (T: 01 58 98 296; M: 031 593 182; petra.medved@gzs.si)

Fotogalerija