EIT Food - odprti programi za start-up podjetja

1. TeamUp

TeamUp je zasnovan tako, da povezuje vodilne tehnologe s podjetnimi poslovnimi strokovnjaki ter jim zagotavlja orodja in podporo, potrebno za soustvarjanje uspešnih agroživilskih podjetij. Cilj šestmesečnega programa TeamUp je zapolniti to vrzel z zagotavljanjem strokovnega vodenja, vrhunskega usposabljanja, mentorstva, mreženja in financiranja skrbno usklajenim ekipam tehnologov in poslovnih strokovnjakov.
Program je namenjen tehnološkim soustanoviteljem, ki imajo agroživilsko tehnologijo ali rešitve ter poslovnim soustanoviteljem, ki imajo znanje in izkušnje za vzpostavitev agroživilskih start-up podjetij.

Program TeamUp v celoti poteka preko spleta, prijave pa so odprte do 30. 4. 2024. Za prijavo in dodatne informacije obiščite spletno stran TeamUp - EIT Food.



2. Sales Booster

Sales Booster program omogoča inovativnim start-up podjetjem, da raziskujejo in vstopajo na nove kmetijske in živilske trge po vsej Evropi. Program zagonskim podjetjem zagotavlja usposabljanje, svetovanje, strokovne nasvete in priložnosti za mreženje, da se pripravijo na svoj razvoj in rast na teh novih trgih.

Program je namenjen agroživilskim start-up podjetjem z vplivnimi rešitvami na področjih, na katere je osredotočena EIT Food ter start-up podjetjem iz drugih sektorjev, katerih rešitev bi se lahko uporabila v agroživilski industriji.

Prijave so odprte do 29. 4. 2024. Za prijavo in dodatne informacije obiščite spletno stran Sales Booster - EIT Food.

Fotogalerija