Poziv za zbiranje predlogov za reševanje izzivov podjetij na festivalu UNI.MINDS 2024

Pozivamo vas, da predstavite svoje inovativne predloge za reševanje izzivov, s katerimi se soočajo podjetja HIDRIA Koper d.d., MARLES HIŠE MARIBOR d.o.o. in OLJARNA LISJAK d.o.o. Več o izzivih podjetij tukaj

 

Rok za oddajo predlogov je 31. julij 2024. Prijavo lahko oddate preko spletne obrazca: Prijavni obrazec (google.com)


Kaj sledi po oddaji predloga?

Prejete predloge bomo posredovali podjetjem. Izbrani predlogi bodo imeli priložnost kratke 5-minutne predstavitve in povezovanja s predstavniki podjetij v okviru ekskurzij festivala na naslednje datume:

 

  • 15. oktober 2024: na lokaciji HIDRIA KOPER d.d. in OLJARNA LISJAK d.o.o.
  • 17. oktober 2024: na lokaciji MARLES HIŠE MARIBOR d.o.o. in Fakulteta za gradbeništvo, prometno inženirstvo in arhitekturo - Univerza v Mariboru

Izbrani predlagatelji se bodo lahko udeležili tudi brezplačne spletne delavnice za uspešno predstavitev (pitch) svoje ideje podjetnikom in sofinancerjem.

 

Kaj je UNI.MINDS 2024?

 

Festival UNI.MINDS 2024 ponuja odlično priložnost za mreženje, izmenjavo idej in vzpostavitev sodelovanja med različnimi deležniki raziskovalno-razvojno-inovacijskega (RRI) okolja. Veselimo se vseh oddanih predlogov in srečanja na dogodkih festivala!

 

Ne zamudite te priložnosti, da svoje ideje predstavite vodilnim podjetjem in prispevate k reševanju pomembnih izzivov!

 

Za več informacij obiščite spletno stran UNI.MINDS ali svoje vprašanje naslovite na e-naslov tomaz.lovsin@spiritslovenia.si.

Fotogalerija