32. BITENČEVI ŽIVILSKI DNEVI 2025

Oddelek za živilstvo Biotehniške fakultete Univerze v Ljubljani vabi na 32. Bitenčeve živilske dneve, ki bodo letos potekali pod naslovom Kaj bomo jedli jutri – hrana v trajnostnih prehranskih sistemih


Ugledni strokovnjaki bodo predstavili področja sodobnih tehnologij pridelave, predelave, konzerviranja, embaliranja in skladiščenja hrane, s poudarkom na trajnostnih prehranskih sistemih. Letos mineva 50 let od organizacije prvega dogodka, katerega temeljno poslanstvo je seznaniti diplomante in doktorande živilstva ter druge strokovnjake, ki se profesionalno ukvarjajo z živilstvom in prehrano, z najaktualnejšimi znanstvenimi izsledki in dosežki na omenjenem področju.

Podrobnosti dogodka: 

  • Datum: četrtek, 5. junij, s pričetkom ob 8.30.
  • Lokacija: Biotehniška fakulteta, Jamnikarjeva 101, Ljubljana, Dekanat, Dvorana dr. Janeza Hribarja
  • Organizator: Oddelek za živilstvo Biotehniške fakultete Univerze v Ljubljani
  • Kotizacija: Udeležba je brezplačna.

Obvezna je prijava na povezavi (prijava do 02.06. oz. do zapolnitve mest). 

Do programa in dodatnih informacij lahko dostopate tukaj.

 


 

Fotogalerija