Kako preživeti samo-izolacijo … in svet po njej … in ostati pozitiven

 

Pandemija je vsakega od nas poslala v določeno obliko samoizolacijo. Na strah, ki ga povzroča skoraj popoln zastoj gospodarskih aktivnosti, so ljudje reagirali na tri načine, ki jih je poznal že pračlovek. Nekateri so šli v boj, za svoje službe, za svoje plače, za svoje stranke, za čim več znanja. Drugi so zbežali, se pokrili čez glavo in doma hibernirajo v upanju na boljše čase, tretji so okameneli s tesnobo, ki jih duši.

Samo-izolacijo in svet po njej boste veliko lažje sprejeli in preživeli tisti, ki ste in boste trenirali svoje možgane. Izkoristite priložnost in se udeležite webinarja z Nastjo Mulej o tem, kako vplivati na svojo inteligentnost, na svoje razmišljanje, svojo kreativnost, osredotočenost in celovitost!

Posnetek webinarja:

Webinar je pripravljen v sodelovanju s SPOT Svetovanje Osrednjeslovenske regije 

 

PREDSTAVITEV PREDAVATELJICE

Mag. Nastja Mulej je goreča evangelistka kreativnosti kot temeljne kompetence 21. stoletja.

Ekonomistka, sociologinja in komunikologinja že 20 let spodbuja ljudi, da razmišljajo. Najprej kot vodja oddelka za nove ideje pri mednarodni agenciji New moment, potem pa samostojno kot edina licencirana trenerka de Bonovih orodij razmišljanja na področju nekdanje Jugoslavije.

Uči in trenira za metode:

  • Šest klobukov – za vodenje ljudi, sestankov in projektov,
  • Lateralno razmišljanje – za generiranje svežih idej,
  • Enostavnost oz. Optimiranje postopkov – lateralna orodja v boju z vsakdanjo zapletenostjo,
  • Moč zaznavanja – orodja za poslovno načrtovanje in odločanje in
  • CoRT – program za poučevanje razmišljanja v šolah).
Je tudi licencirana trenerka Michaelidesovih metod:
  • 12 dejavnikov inoviranja ter
  • I.D.E.A.S. za kreativno soočanje z izzivi.

Z Gospodarsko zbornico Slovenije vsebinsko pripravlja konference in seminarje o kreativnosti in kreativnem vodenju. Za boljšo družbo pa snuje in soorganizira tudi predavanja s področja pozitivne psihologije za Cikel in Maratone po vsej državi.

Pri svojem delu se drži pravila svojega profesionalnega očeta Dragana Sakana: »Ne zna dete, šta je 300 kila, pa ih digne,« in neumorno uči posameznike – otroke in odrasle, time in njihove vodje, direktorje in cele organizacije … uporabljati možgane na nameren način, da bi s tem soustvarila tolerantno in inovativno družbo blagostanja.

 

 

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Pripete datoteke

Fotogalerija