Najboljše prakse dela na daljavo

Online delavnica: Najboljše prakse dela na daljavo

Kot vodstveni delavci kreirate in vodite veliko sestankov, delavnic in drugih dogodkov. Učinkovita online izvedba je lahko pri tem velik izziv - izziv sinhronega ustvarjanja vrednosti v skupnem e-delovnem prostoru na daljavo. Slednje bo zelo uporabno tudi po pandemiji. Učinkovito delo na daljavo lahko postane vaša konkurenčna prednost in vir marsikaterega prihranjenega stroška.

Vabimo vas, da se nam v petek, 10. aprila, od 13.30 do 15.00 ure pridružite na interaktivni online delavnici, kjer si bomo izmenjali:

  • najboljše prakse dela na daljavo
  • najbolj uporabne tehnične rešitve
  • izzive facilitacije oddaljenih ekip
  • izzive vodenja oddaljenih ekip.

 

Moderatorji delavnic:

Matej Golob, MSc
Podjetnik in svetovalec z inženirskim in korporativnim ozadjem, MBA. Predavatelj z 9+ let izkušenj na področju vitkega inoviranja in agilnosti, več kot 500 izvedenih delavnic, izkušen start-up mentor in katalizator poslovnih idej, coach, certificiran ScrumMaster®.

Voranc Kutnik
Eden začetnikov vpeljave agilnih pristopov in metode Scrum v slovenskem prostoru. Agilen navdušenec pri delu z ekipami, katerim pomaga sprejeti okretne vrednote in načela za hitrejše ustvarjanje boljših izdelkov. Ustanovitelj Agile Slovenia konference, certificiran ScrumMaster®, Scrum@Scale Practitioner, Scrum Professional in Product Owner®.

Lojze Bertoncelj, MSc
Svetovalec, moderator in mentor vitkega korporativnega inoviranja ter agilnih metod dela in vodenja. Design Sprinter, ScrumMaster®, TeamProvement Coach. Certificirani moderator metode LEGO (R) SERIOUS PLAY ®, Startup mentor, inovator in podjetnik, inženir/ekonomist.

Fotogalerija