Digitalna transformacija po Covid-19: nujnost, ne izbira

 

Digitalna transformacija po Covid-19: nujnost, ne izbira 


Epidemija Covid-19 je od podjetij zahtevala hitro reakcijo in pripravljenost na delo od doma preko oddaljenih dostopov in novih komunikacijskih orodij, ki so jo slovenska podjetja večinoma opravila uspešno. Je pa nova situacija tudi pokazala, da moramo o digitalni transformaciji razmišljati strateško, ne zgolj gasiti požare. Visoko digitalizirana podjetja so na obdobje, ki sledi, bolje pripravljena – nekatera izmed njih so prav novi zmagovalci te krize.

Posnetek webinarja:

V okviru webinarja so svetovalci mednarodne družbe Deloitte spregovorili o:

  • stanju digitalne zrelosti v Sloveniji,
  • vlogi digitalnih tehnologij pri odzivu na Covid-19,
  • strateškem vidiku digitalne transformacije,
  • konkretnih primerih uporabe digitalnih tehnologij v podjetjih ter
  • človeškem vidiku, ki je za uspeh transformacije ključnega pomena.

Predstavniki Digitalnega inovacijskega stičišča Slovenije so za zaključek predstavili možnosti pomoči in podpore, ki jo na področju digitalizacije nudi država.

Predavatelja:

Ambrož Homar
Ambrož z Deloitte-om sodeluje na področju upravljanja inovacij. Kot poslovni svetovalec je s podjetji iz različnih sektorjev sodeloval na raznolikih projektih kot so priprava strategije, IT strategije in prenova poslovnih procesov.

 

Jurij Kodre
Jurij je manager na oddelku poslovnega svetovanja Deloitte-a v Ljubljani z večletnimi izkušnjami. Specializiran je za projekte na področju tehnologije, podatkovne analitike in upravljanja s tveganji.

 

Pripete datoteke

Fotogalerija