Kako z digitalizacijo izdelkov doseči večjo prodajo preko digitalnih kanalov?

 

Če želi podjetje doseči večjo prodajo preko digitalnih kanalov, mora posebno pozornost nameniti digitalizaciji izdelkov.

Posnetek webinarja:
Izkoristite priložnost in se udeležite webinarja, na katerem boste spoznali način digitalizacije izdelkov in kako se jih uvršča v digitalno polico distributerja/trgovca.

Prav tako bo webinar odgovoril na vprašanja, kot so:

  • kakšni so pogoji za uspešno digitalizacijo izdelkov,
  • kakšni so izzivi proizvajalcev pri doseganju tega cilja,
  • pomoč ETIM standarda pri sami digitalizaciji.

Prikazan bo ETIM (European Technical Information Model) standard, ki proizvajalcem poenostavlja doseganje ustrezne skladnosti z zahtevami kupcev glede uvrščanja izdelkov v B2B in B2C prodajne kanale ter olajša proces digitalizacije in omogoča avtomatizirano uvrščanje digitaliziranih izdelkov v ponudbo večine EU tehničnih trgovcev.

Izjemno pomembno vlogo pri ozaveščanju podjetij o pomenu digitalizacije izdelkov in digitalni preobrazbi ima Digitalno inovacijsko stičišče Slovenije (DIH). Na webinarju bomo predstavili možnosti in spodbude v številkah, ki jih DIH podjetjem nudi na področju digitalizacije.

Webinar je namenjen slovenskim podjetjem, ki bi rada dosegla večjo prodajo preko digitalnih kanalov, se tesneje povezala s svojimi partnerji in kupci ter s pomočjo digitalizacije izdelkov dosegla svoje cilje.

 

Predavatelji:

Igor Gramc

Igor Gramc bo predstavil digitalizacijo izdelkov, kako se uvršča v digitalno polico distributerja/trgovca. Spregovoril bo o tem, kakšni so pogoji za uspešno digitalizacijo izdelkov in kakšni so izzivi proizvajalcev ob doseganju tega cilja. Prikazal bo ETIM standard, ki proizvajalcem poenostavlja skladnosti z zahtevami kupcev za uvrščanje izdelkov v njihove B2B in B2C prodajne kanale, poenostavlja proces digitalizacije in sploh omogoča avtomatizirano uvrščanje digitaliziranih izdelkov v večino EU tehničnih trgovcev.

Katja Mohar Bastar

Katja Mohar Bastar bo predstavila, kako si lahko podjetja pomagajo pri tovrstnih ambicijah z DIH Slovenija, ki predstavlja enotno točko za digitalizacijo malih in srednjih podjetij v Sloveniji. V sodelovanju z MGRT in SPS ponuja vavčerje za hitrejšo digitalizacijo gospodarstva ter katalog strokovnjakov in usposabljanj.

Mitja Virant

Kot strokovni sodelavec ETIM Slovenija bo Mitja Virant predstavil dostop članom do znanj s področja digitalizacije, dostop do novih prodajnih kanalov in kako vplivati na digitalizacijo tehničnih izdelkov njihovega segmenta dejavnosti.

Pripete datoteke

Fotogalerija