Zmanjšanje stroškov z analizo verige vrednosti

 

V času epidemije covid-19 je posebna pozornost vsakršnega podjetja usmerjena tudi v zniževanje stroškov poslovanja. Kako se pri tem izogniti napakam? Kje najti vire za dodatno rast?

Posnetek webinarja:



Izkoristite priložnost in se udeležite webinarja s Svyatoslavom Biryulinom o tehniki oziroma metodi »Analize verige vrednosti«. Webinar vam bo dal osnovo, da boste lahko s svojo ekipo izvedli »brainstorming« in poiskali pravo rešitev!

 

Predavatelja:

Svyatoslav Biryulin je priseljenec iz nekdanje Sovjetske zveze. V Rusiji je vrsto let zasedal najvišja vodilna mesta. Za njim je več kot 25 let vodstvenih izkušenj, od tega je bil 14 let generalni direktor podjetja z letnim obsegom poslovanja nad 200 milijoni evrov in več kot 1.000 zaposlenimi.

Leta 2014 je začel razvijati lastno podjetje za poslovno svetovanje, ki deluje v Rusiji, Sloveniji in državah, ki so nastale po razpadu Sovjetske zveze. Od leta 2016 živi v Ljubljani. Njegovo podjetje v Sloveniji - KVAN se ukvarja s svetovanjem na področju poslovnih strategij, kot tudi širitve poslovanja slovenskih podjetij na rusko govoreči trg.

V ruščini je na voljo pet knjig Svjatoslava Biryulina, posvečenih poslovni strategiji in organizacijskemu menedžmentu.

 

Svyatoslav Biryulin vam podarja tudi posebno darilo. Brezplačno in brez potrebne registracije si lahko iz spletne strani prenesete knjigo People Management – strategije postavljanja vprašanj in odgovorov, ki jo je ocenilo in prebralo že več kot 50.000 bralcev.

V knjigi lahko spoznate:

  • Kako začeti razumeti svoje podrejene
  • Kako najbolje vplivati na delovno sposobnost podrejenih
  • Kako postati bolj sposoben vodja
Pripete datoteke

Fotogalerija