ŽIVLJENJE NAZAJ V USTALJENE TIRNICE


Skoraj tri mesece so imeli zaprta vrata tudi gledališča, teatri, muzeji … Čas je, da se tudi kulturni vrvež vrne v naš vsakdan. Na tej spletni strani bomo objavljali povabila kulturnih ustanov in programe kulturnih dogodkov.

Vabimo vas, da si jih ogledate in podprete umetnost tudi tako, da že danes kupite vstopnico.MINI Teater Ljubljana

MINI Teater Ljubljana na kratek rok vabi gledalce v teater, na dolgi rok pa si želi pridobiti partnerje v gospodarstvu, ki bi bili pripravljeni sodelovati z njimi. V vsaki sezoni pripravijo okoli 5 novih produkcij, ki so kasneje praviloma vse prepoznane ne le v domači, ampak širši mednarodni sferi, kot izjemno uspešne umetniške akcije. Predstave ustvarjajo za otroke in odrasle. Zaradi krize in dolge odsotnosti živega gledališča iščejo/nagovarjajo publiko, ki bi v tem trenutku sprejela izziv in podprla umetnost z nakupom vstopnice za gledališče. Dolgoročno pa iščejo partnerje tudi pri samih pripravah predstav in premiernih uprizoritvah.

Program junijskih predstav

Skupaj so za vas pripravili paket vstopnic, ki jih lahko uporabite za poljubne predstave morda že ta vikend v Križankah. Veseli bodo vašega obiska in podpore, zato bodo še naprej ustvarjali vrhunske predstave.

PAKETI:

I paket 70 vstopnic 1120,00 EUR
II paket 50 vstopnic 850,00 EUR
III paket 25 vstopnic 450,00 EUR
Za vse informacije smo vam na voljo na številki 041 314 414 ali na pr@mini-teater.si
Vaš Mini teater www.mini-teater.si