Arhiv: TRAJNOST = PREDNOST

SRIP MATPRO VABI

na

strokovno srečanje na temo družbenega vidika trajnosti

 

TRAJNOST = PREDNOST

 

20. junij 2018 ob 9. uri


Gospodarska zbornica Slovenije

Dimičeva 13, Ljubljana, Poslovna oaza, 7. nadstropje 

 

Za podjetja odgovorno in trajnostno ravnanje dolgoročno pomeni povečevanje konkurenčne prednosti in boljši poslovni izid, veča pa se tudi zadovoljstvo in s tem zvestoba zaposlenih, izboljšuje odnos z deležniki, krepi vloga podjetja v lokalni skupnosti, izboljšuje predvidevanje in upravljanje tveganj.

 

Zato vas vabimo, da se nam 20. junija 2018 pridružite na strokovnem posvetu TRAJNOST = PREDNOST, ki bo ob 9. uri, v Poslovni oazi Gospodarske zbornice Slovenije.

 

Uvodoma bosta udeležence pozdravila mag. Sonja Šmuc, generalna direktorica GZS ter Marko Drobnič, predsednik uprave Talum in predsednik Sveta SRIP MATPRO.

 

Naši osrednji sogovornici bosta mag. Janja Neja Petkovšek, avtorica priročnika Trajnost = prednost ter Saša Leben, direktorica za razvoj na Formitas Group, članica Upravnega odbora Slovenske oglaševalske zbornice ter predsednica Združenja agencij na SOZ.

 

Na posvetu bomo predstavili, zakaj na pot trajnosti in kakšne so njene prednosti, kakšni so vložki, kakšna je korist in kakšen je trajnostni poslovni model.

Podjetja o svoji družbeni odgovornosti tudi poročajo in pri tem nagovarjajo potrošnike, delničarje in finančne skupnosti, zaposlene, pogodbene partnerje, vlado, širšo družbeno skupnost, nevladne organizacije in druge deležnike. Zato je dobro poznati prednosti, ki jih podjetjem tovrstno poročanje prinaša. Le z uporabo najustreznejših tržno-komunikacijskih aktivnosti bodo vsi deležniki prepoznali trajnost in družbeno odgovornost kot ključni element delovanja, vizije in razvoja podjetja.

 

Srečanje je brezplačno, vendar prosimo za vašo prijavo preko spodaj objavljenega spletnega obrazca.

 

Z veseljem vas pričakujemo!

 

Fotogalerija