Arhiv: #vabilo: Virtualni tečaj usposabljanja operaterjev (Operators Training Course - OTC) in CAT4.0, 16.in 18. 3. 2021

Vabimo vas, da se udeležite virtualnega Circular 4.0 tečaja usposabljanja operaterjev za krožno/digitalno transformacijo malih in srednje velikih podjetij. ki bo 16.3.2021 in 18.3.2021 (oba termina od 15.00 do 18.00).

Circular 4.0 tečaj usposabljanja operaterjev za krožno/digitalno transformacijo malih in srednje velikih podjetij – MSP (Operators Training Course - OTC), D.T2.2.3 je namenjen predstavnikom podjetniških podpornih organizacij (tehnološki parki, inkubatorji, pospeševalniki, agencije za prenos tehnologij, mreže, grozdi in javne finančne organizacije npr. SPIRIT, Podjetniški sklad, javni akterji na lokalni in regionalni ravni) pri krepitvi in razvoju kompetenc ter novih storitev za svetovanje podjetjem pri prehodu v krožno gospodarstvo (KG) s pomočjo digitalnih tehnologij in industrije 4.0 (I4.0).

Celoten program usposabljanja OTC in CAT4.0 je bil razvit v okviru projekta Circular 4.0, ki ga sofinancira Evropski sklad za regionalni razvoj (ESRR) preko programa Interreg Območje Alp.

Udeleženci tečaja usposabljana OTC bodo pridobili znanja in kompetence za svetovanje pri celoviti poslovni in organizacijski preobrazbi MSP, potrebni za prehod slovenskih podjetij v krožne sisteme poslovanja. Kompetence vključujejo tudi znanja za identificiranje potreb MSP pri investiranju v digitalne tehnologije I4.0 in v nujno potrebne poslovne in organizacijske spremembe za pospešitev prehoda podjetij v KG s pomočjo digitalnih tehnologij I4.0 in s pomočjo krožnemu gospodarstvu namenjenim finančnim instrumentom.

Program je brezplačen, potekal bo v angleškem jeziku in bo sneman.

Prijave za Circular 4.0 tečaj usposabljanja operaterjev (OTC) za posredniške organizacije sprejemamo preko spletne povezave >>>

Z izvedbo tečaja OTC je povezan tudi tečaj usposabljanja CAT4.0 (Circularity Acceleration Training course 4.0) za MSP, zato operaterje vljudno vabimo, da se udeležijo tudi usposabljanja CAT4.0.

Prijava za Circularity Acceleration Training course 4.0 (CAT4.0) za MSP (za operaterje/posredniške organizacije je zaželena udeležba na obeh usposabljanjih – OTC in CAT4.0) >>>

Fotogalerija