Arhiv: #vabilo: Predstavitev podjetij v okviru Tedna AI4SI, 13. - 17. 9. 2021

Digitalno središče Slovenije - Tehnologija za ljudi predstavljala v času predsedovanja Slovenije Svetu Evropske unije stičišče slovenskega razvoja in uporabe naprednih tehnologij.

Vodilna tema Digitalnega središča Slovenije v mesecu septembru bo umetna inteligenca. Teden od 13. do 17. 9. 2021 bo namenjen pobudi AI4SI. V ta namen je celoten razstavni prostor (8 stojnic) namenjen podpornikom pobude AI4SI.

Nastop na stojnici je za MSP-je brezplačen (preko sheme de minimis pomoči *). Ti datumi so namenjeni samo vam, prijavite se lahko preko prijavnega obrazca.

Prijave na tem obrazcu sprejema in obravnava organizator.

PRIJAVNI OBRAZEC >>>

Več informacij o Digitalnem središču Slovenije in možnostih sodelovanja v pripetem dokumentu >>>

Poleg rezervacije stojnice preko prijavnega obrazca lahko na lahko na e-naslov andreja.lampe@gzs.si posredujete tudi idejo za vaš prispevek na dogodkih, oziroma vaš interes, da se predstavite kot pokrovitelj in tako podprete delovanje pobude AI4SI na dogodkih.

V okviru tega tedna se bo zvrstilo tudi več dogodkov:

  • Festival rešitev, kjer boste razstavljavci lahko predstavljali svoje rešitve,
  • AI4SI dogodek na temo platform za razvoj rešitev umetne inteligence,
  • AI4SI dogodek na temo prihajajočega zakonodajnega okvira na področju podatkov in umetne inteligence,
  • Promocijski dogodek ob lansiranju spletnega izobraževanja Elements of AI v slovenskem jeziku.

V okviru predsedovanja Svetu EU pričakujejo tudi več dogodkov na temo umetne inteligence na državni ravni, kar bo usmerilo obiskovalce tudi v Digitalno središče Slovenije.

 

 *MSP finančna shema Ministrstva za gospodarstvo in razvoj omogoča mikro, malim in srednjim podjetjem brezplačno predstavljanje v Digitalnem središču Slovenije preko sheme de minimis pomoči. Pogoj za prejeto pomoč: podjetje v obdobju zadnjih treh let, ni prejelo več kot 200.000 € državne pomoči).

Fotogalerija