Arhiv: #internacionalizacija: Mednarodno poslovno srečanje Connect2Slovenia, 16. 9. 2021

Dogodek, ki bo potekal 16. 9. 2021 v okviru Mednarodnega obrtnega sejma (MOS) je namenjen malim in srednje velikim podjetjem ter start up podjetjem, ki proizvajajo izdelke in nudijo storitve ter inovativne rešitve na področju: avtomobilske industrije, kovinsko predelovalne industrije, lesnopredelovalne industrije, trajnostne gradnje, elektrike in elektronike, plastike in kompozitov, obnovljivih virov energije, rešitev v industriji 4.0 / tehnologije (pametni stroji, roboti, pametna logistika, kibernetska varnost, itd.), raziskovanja, razvoja in prenosa tehnologij, transporta in logistike, trgovine.

Dogodek je odlična priložnost za podjetja, ki iščejo nove poslovne partnerje, kupce in dobavitelje ter nove nabavne vire. Dogodek nudi mreženje, izmenjavo dobrih praks, razvijanje idej o novih projektih in navezovanje stikov za izvedbo le teh ter navezovanje novih poslovnih kontaktov neposredno s slovenskimi in tujimi podjetij.

Število mest je omejeno. Dogodka se bo lahko udeležilo 100 podjetij z omenjenih področij, ki imajo lastne proizvode in inovativne rešitve.
V primeru večjega interesa za udeležbo bodo podjetja izbrana na podlagi naslednjih kriterijev (upoštevani bodo podatki za leto 2020): število zaposlenih, delež izvoza v prihodkih in višina prihodkov od prodaje.

Udeležba na dogodku je brezplačna, obvezna pa je predhodna prijava na spletni strani dogodka: https://connect2slovenia.b2match.io.
Prijave so odprte do 10. 9. 2021.

Udeležba je mogoča ob predhodnem izpolnjevanju PCT pogojev.

Soorgnizator dogodka s partnerji mreže EEN na Mednarodnem obrtnem sejmu v Celju je Gospodarska zbornica Slovenije.

Fotogalerija