Arhiv: #vabilo: Spletni dogodek Ustvarite konkurenčno prednost za svoje zelene inovacije z EU ETV, 29. 9. 2021

V imenu sekretariata ETV in konzorcija projekta LIFEproETV vas vabimo na kratek spletni seminar, posvečen shemi preverjanja okoljskih tehnologij (ETV -Environmental Technology Verification).

Dogodek z naslovom Ustvarite konkurenčno prednost za svoje zelene inovacije z EU ETV bo potekal v sredo, 29. septembra 2021, med 10:00 in 12:00 uro v angleškem jeziku. Med drugim boste izvedeli, kako poteka proces EU ETV, kako ETV podpira politiko EU, ter posamezne primere, ki kažejo prednosti EU ETV.

ETV je prostovoljna okoljska shema, ki jo izvaja Evropska komisija v okviru programa EU ETV. ETV je namenjena potrditvi delovanja zelenih inovacij in njihovih vplivov na okolje. Shema je namenjena tako tehnologijam proizvodnje in monitoringa, novim procesom, izdelkom, kakor tudi storitvam. Preverjanje s strani tretjih oseb dokazuje neodvisnost izjav EU ETV, kar omogoča kupcem tehnologij in vlagateljem verodostojno in trdno podlago za njihove nadaljnje odločitve o naročanju.

Spletni seminar je namenjen predvsem razvijalcem tehnologij, kupcem v javnem in zasebnem sektorju, preizkuševalnim organom in oblikovalcem politik na področju okoljskih tehnologij. Na dogodku bodo predstavniki Evropske komisije, Evropskega inštituta za tehnologijo, projekta LIFEproETV ter razvijalci in kupci okoljskih tehnologij, ki so že sodelovali v EU ETV programu.

Za udeležbo je potrebna predhodna registracija, več informacij o samem dogodku pa inajdete na povezavi >>>

Več o ETV >>>

Fotogalerija