Arhiv: #vabilo: DAN INOVATIVNOSTI 2021

Dan inovativnosti 2021, katerega vrh bo tradicionalna podelitev nacionalnih priznanj GZS za inovativnost, bo pod sloganom Nove inovacije, nova realnost potekal 12. 10. 2021 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani, neposredno ga bomo prenašali tudi preko spleta.

Sestavljen bo iz konference, posvečene inovatorjem in inovacijam Slovenk in Slovencev po svetu ter 19. podelitve nacionalnih priznanj GZS za inovativnost.
Konferenco, ki bo potekala preko dneva do podelitve priznanj, bo posvečena inovatorjem in inovacijam Slovenk in Slovencev po svetu. Izpostavili bodo inoviranje v startupih, malih in srednje velikih ter velikih podjetjih širom po svetu, v katerih pomembno vlogo igrajo naši rojaki.

Na slovesni podelitvi bodo že devetnajstič podelili najvišja nacionalna priznanja za inovacije.

Nacionalno priznanje GZS za najboljše inovacije predstavlja najvišje priznanje inovativnim dosežkom slovenskih podjetij in s tem promocijo inovativnosti v Sloveniji.

Gospodarska zbornica Slovenije pod blagovno znamko »Inovativna Slovenija« pokriva celoten proces podpore inovativnosti, od ideje in razvoja, preko zaščite intelektualne lastnine, povezovanja s partnerji do umestitve inovacije na mednarodne trge in seveda promocije inovacij. S tem zasledujejo cilj, da z izvajanjem aktivnosti na različnih področjih spodbujajo inovacijsko kulturo in inovativno klimo v Sloveniji ter s tem nudijo podporo uspešnemu prodoru slovenskih inovacij na tuje trge.

 

Fotogalerija