Arhiv: #vabilo: E-konferenca GoDigital 2021, 18. 11. 2021

Konferenca bo zaradi epidemioloških razmer potekala preko spleta in bo v znak digitalne solidarnosti za vse udeležence brezplačna.


Zakaj je digitalizacija tako pomembna za podjetja, organizacije ter kakšne poslovne učinke prinaša?

Digitalizacija nudi nove poslovne priložnosti podjetjem, optimizacijo delovnih procesov in poslovanja, učinkovitejše poslovanje, večjo produktivnost, nove prihodke na osnovi digitalnih produktov in poslovnih modelov. Osrednja tema letošnje e- konference GoDigital – Just do IT, ki bo gostila tako domače kot tuje strokovnjake, bo zato vpliv digitalizacije na produktivnost in konkurenčnost. Na konferenci bo govora tudi o načrtu za okrevanje in odpornost, evropskem digitalnem desetletju & digitalnem kompasu, pravičnem in konkurenčnem digitalnem gospodarstvu, novem Digital Europe programu… Skozi primere dobrih praks pa bodo pokazali, da digitalni projekti resnično učinkujejo in prinašajo ključne konkurenčne prednosti.

E-konferenco GoDigital, največjo neodvisno poslovno konferenco na področju digitalizacije v Sloveniji, ki je letos umeščena tudi v program predsedovanja Slovenije Svetu EU, organizira Združenje za informatiko in telekomunikacije pri GZS in SRIP IKT Horizontalna mreža v sodelovanju z Ministrstvom RS za gospodarski razvoj in tehnologijo.

Več informacij in prijava >>>

Fotogalerija