Arhiv: #vabilo: Program za razvoj inovativnih projektov in spodbujanja podjetništva v sektorju surovin (kovine, minerali in napredni materiali)

Ljubljanski univerzitetni inkubator pripravlja v sodelovanju s podjetjem Bogatin (EIT RawMaterials Hub Slovenija) med 18.11. in 9.12.2021 sklop brezplačnih delavnic, namenjenih nosilcem idej na področju surovin (kovine, minerali in napredni materiali).

Delavnice so primerne za vse, ki imajo idejo/izum, pa ne vedo, kako bi nadaljevali, za vse, ki bi radi rešili problem na področju surovin, pa ne vedo, kako, pa tudi za tiste, ki bi se radi naučili, kako iz ideje oblikovati poslovno priložnost.

Online delavnice bodo izvajali vrhunski predavatelji, udeleženci pa bodo dobili znanja za razvoj podjetniške ideje in možnosti pridobitve nadaljnje vsebinsko-finančne podpore.

Program delavnic:

18.11.2021: Od ideje do priložnosti (dr. Blaž Zupan)
29.11.2021: Od priložnosti do rešitve (dr. Blaž Zupan)
30.11.2021: Od rešitve do podjetja (dr. Blaž Zupan)
2.12.2021: Učinkovita predstavitev – pitching (Jakob Gajšek), Poslovni model in njegova validacija (dr. Aleš Pustovrh)
9.12.2021: trening pitchinga

Delavnice bodo potekale med 14. in 17. uro.

Več informacij in prijavni obrazci >>>

Delavnice financira EIT RawMaterials  z namenom odkrivanja inovativnih pristopov/rešitev za trajnostno oskrbo s surovinami, kar je ključnega pomena za prehod na podnebno nevtralno, zeleno in digitalno gospodarstvo, predvideno v Zelenem dogovoru EU.

Fotogalerija