Arhiv: #vabilo: Kako povečati učinkovitost storitev & trende izvoza storitev pri naprednih proizvajalcih, 8. 3. 2022

Vabimo vas na spletno konferenco Kako povečati učinkovitost storitev & trende izvoza storitev pri naprednih proizvajalcih (How to Boost Service Performance & Service Export Trends in AMs), ki bo potekala 8. 3. 2022 med 9. in 16. uro.

Konferenco pripravlja partnerski konzorcij ProsperAMnet in bo organizirana v okviru projekta Interreg Central Europe ProsperAMnet - Progressing Service Performance and Export Results of Advanced Manufacturers Networks, organizira pa jo Gospodarska zbornica Slovenije.

V globaliziranem svetu se napredne proizvodnje soočajo z vedno več konkurence. Dodajanje industrijskih storitev v paleto izdelkov je ključni dejavnik za povečanje vrednosti podjetja in globalno konkurenčnost. Pot za proizvajalce, ki ponujajo dodatne storitve, na primer vzdrževanje, se imenuje storitvizacija in zahteva velike spremembe znotraj podjetja, zlasti pri izvozu storitev. V prvem delu konference bodo udeleženci imeli priložnost prisluhniti izbranim govorcem iz vse Evrope, ki bodo predstavili svoje izkušnje na področju storivizacije, oblikovanja storitev in prihodnosti storitev. V drugem delu bomo udeležence razdelili v dve manjši delovni skupini glede na področje dela.

Predstavniki podjetij in poslovno-podpornih organizacij (BSO) se bodo bolje seznanili z orodji za podporo naprednih proizvodnjam v zvezi z zmogljivostjo storitev in izvozom storitev, ki so bila razvita v okviru projekta ProsperAMnet, medtem ko se bodo oblikovalci politik pogovarjali o potrebnih korakih za pomoč naprednim proizvodnjam pri izvajanju sprememb.

Uradni jezik konference bo angleščina. Dogodek bo potekal na spletu. Po prijavi boste prejeli povezavo do dogodka (ZOOM).

Podrobnejše informacije in prijava >>>

Fotogalerija