Arhiv: Dan najboljše prakse

 

Napovedujemo tradicionalno, letos že 11. konferencoDan najboljše prakse, kibo po treh letih ponovno potekalav živov Ljubljani na GZS.

Tema letošnje konference je aktualna, sajse bomo posvetili pomenuagilnein digitalneproizvodnjez logistiko, kot odzivna izrednesvetovne in slovenske razmere v dobavnih verigah terproizvodnih procesih.

Dan najboljše prakse jenamenjen predvsemizmenjavidobrih praks, tokrat na temoagilne proizvodnje za preobrazbo v zeleno in digitalno prihodnost.

Predstaviti vam želimo trende v dobavni verigi in logistiki ternačine, kako lahko tehnologija preobrazisvet pametne logistike. Zanimivi mednarodni in domači strokovnjaki bodo z nami delili svoje dobre prakse na podlagi praktičnih primerov. Udeleženci boste imeli priložnost sodelovati na interaktivni delavnici, kjer boste lahko izrazili svojo kreativnost izven svojih okvirjev.

Konferenca je tradicionalno namenjena strokovnjakom in odločevalcem iz podjetij, ki so vpeti v procese nenehnega izboljševanja na področju proizvodnje, razvoja teriskanja novih dobavnih in optimiziranih logističnih poti.

Konferenco organizira Zbornica elektronske in elektroindustrije pri GZS, ki je tudi koordinator grozda Pametne tovarne (SRIP Tovarne prihodnosti).

Vljudno vabljeni!

PROGRAM >>

PRIJAVA >>


 

 

 

Fotogalerija