Arhiv: Vabilo: PSIHOLOŠKA VARNOST V PODJETJIH

»Naložbo sofinancira Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.«

SRIP MATPRO in SRIP TOP VABITA

na strokovno srečanje in delavnico

PSIHOLOŠKA VARNOST V PODJETJIH

Uvajanje sprememb v podjetja

četrtek, 8. 12. 2022, od 10.00 do 14.00
GZS, Dvorana G


Smo v zelo hitro- spreminjajočih in negotovih časih, ker nihče med nami ne more s popolno gotovostjo napovedati kaj se bo zgodilo. Negotovost, ki vlada v širši družbi, trenutno predvsem zaradi energetske krize in vojne v Ukrajini, se seli tudi v naša podjetja in slabo vpliva na počutje, motivacijo in kreativnost naših sodelavk in sodelavcev. Hkrati pa v podjetjih uvajamo nove tehnologije in veliko pozornosti namenjamo zelenemu in digitalnemu prehodu. Vse to so velike spremembe, ki povzročajo našim  sodelavcem, našim zaposlenim  še dodatne skrbi in  stiske.

Zato se bomo na naslednji delavnici pogovarjali o psihološki varnosti, ki je temelj in osnova, na kateri gradimo vse ostalo pri zaposlenih. Če varnosti ni, težko razmišljajo o razvoju podjetja, kot tudi o lastnem kariernem razvoju.

Na delavnici bomo spoznali elemente psihološke varnosti in razumeli principe in ozadje delovanja ljudi. Spoznali bomo različne načine, tehnike in principe grajenja psihološke varnosti v podjetjih, ki vam bodo pomagali, da v vaših podjetjih ustvarite občutek varnosti za zaposlene in jih pripravite za naslednje korake, ki jih zahtevajo trenutne razmere in razvoj.

 

 

PROGRAM (10.00 – 13.00, z vmesnim odmorom)

1 del: Uvod in psihološka varnost v podjetjih 

2. del: Načini, tehnike in principi grajenja psihološke varnosti v podjetjih

3. del: Deljenje dobrih praks in največjih izzivov

4. del : Osebni načrt in zaključek

13.00 – 14.00 Pogostitev, mreženje in izmenjava izkušenj med udeleženci

 

Način dela:

Na delavnici boste spoznali najnovejše teorije in trende, predvsem pa bo poudarek na praktičnem in interaktivnem delu. Predavateljica bo spodbudila deljenje dobrih praks, ki vam bodo dale potrditve in odprle nova razmišljanja in ideje, kako lahko izboljšate lastna delovna okolja in podjetja.

 

O izvajalki delavnice:

Tina Kastelic, univ. dipl. psihologinja, je direktorica podjetja Kompetenca d.o.o., strateška HR svetovalka in coachinga z več kot 15-letnimi izkušnjami s področja razvoja kadrov. Različnim podjetjem pomaga pri spremembi organizacijske kulture, uvajanju kompleksnih kadrovskih rešitev (kompetenčni modeli, mentorski sistemi, sistemi nasledstev in nagrajevanja, ipd.). Ima poglobljeno znanje z ocenjevanjem posameznikov in timov. Izvaja številne delavnice s poudarkom na kadrovskih, vodstvenih in socialnih tematikah.

Je kadrovski partner za področje SRIP MATPRO, SRIP Top, sodeluje tudi z IKT horizontalno mrežo. Prav tako je bila HR partner znotraj kompetenčnih centrov (KOC) na področju orodjarstva, v zadnjem KOC-u pa za področje IKT. V okviru GRS v sodelovanju z ZIT, je razvila tudi program in vodi šolo za kadrovike.

Svoje znanje se pridobila s študijem psihologije, poglobila z NLP-jem (neurolingvističnim programiranjem), zaključila Transakcijsko Analizo, medicinsko hipnozi in psihodramo. Zaključila je tudi Ganaral manager program na IEDC Bled in usposabljanje na področju merjenja učinkov projektov v HR (ROI).

 

PRIJAVE

Število mest je omejeno.

Rok za prijavo: torek, 6. 12. 2022

 

Vljudno vabljeni!

Fotogalerija