Arhiv: VABILO na Innovation day Ljubljana 2023


 

VABILO

INNOVATION DAY LJUBLJANA

6. DECEMBER 2023, GRAND HOTEL UNION V LJUBLJANI


Strateško raziskovalno inovacijsko partnerstvo Tovarne prihodnosti (SRIP ToP) skupaj z Institutom Jožef Stefan in EIT Manufacturing vljudno vabi na Innovation Day Ljubljana, ki bo potekal v sredo, 06. decembra 2023 v Grand hotelu Union v Ljubljani.

Mednarodni dogodek poteka že drugo leto zapored in je v preteklem letu požel veliko uspeha in obiskanosti.

Letošnja tema nosi naslov Driving e-Mobility and Clean Energy Conversion through Materials design & Manufacturing (Spodbujanje e-mobilnosti in pretvorbe čiste energije prek oblikovanja materialov in proizvodnje).

Dopoldanski del je namenjen predstavitvi rezultatov EIT Manufacturing inovacijskega projekta aProMag, ki ga koordinira Institut Jožef Stefan, čemur bo sledila razprava o poslovnih učinkih projekta. Ta del dnevnega reda bo zaključen z okroglo mizo z mednarodnimi govorci iz podjetij v proizvodnem sektorju. 

Po kosilu, ki bo tudi priložnost za mreženje, bo EIT Manufacturing – največji inovacijski ekosistem za proizvodno industrijo v Evropi – predstavil svoje različne priložnosti za podjetja vseh velikosti, univerze in raziskovalne ustanove ter kako lahko organizacije izkoristijo to mrežo.

Sledi krajši odmor s kavo, nato se bo dogodek osredotočil na prikaz uspešnosti industrije funkcionalnih materialov v Sloveniji z različnimi predstavitvami predstavnikov industrije in vlade.

Po zaključku predstavitev so vsi udeleženci dogodka vabljeni na večerjo in mreženje v Grand Hotelu Union.

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite 6. decembra 2023 na dogodku Innovation day Ljubljana – Driving e-Mobility and Clean Energy Conversion through Materials design & Manufacturing!

Dogodek je brezplačen, potekal pa bo v angleškem jeziku.

Zagotovite si svoje mesto in pohitite s prijavo! 

PRIJAVA NA DOGODEK

Vabljeni!

Fotogalerija