SRIP MATPRO sodeloval na delavnici "Priložnosti slovenskega gospodarstva v okviru S5"



 

V torek, 5. marca 2024, je Štajerska gospodarska zbornica skupaj z Ministrstvom za kohezijo in regionalni razvoj organizirala delavnico podjetniškega odkrivanja – Priložnosti slovenskega gospodarstva v okviru S5

Predstavniki različnih institucij so udeležence seznanili s Pametno specializacijo in spodbudami, ki jih ta prinaša. Te je predstavil Marko Hren z Ministrstva za kohezijo in regionalni razvoj, priložnosti na področju internacionalizacije pa je predstavil dr. Slobodan Šešum z Ministrstva za zunanje zadeve. O aktivnosti SRIP - Krožno gospodarstvo je udeležence seznanila Nina Meglič iz Štajerske gospodarske zbornice, dr. Pal Levin in Tjaša Dobnik iz Agencije za znanstvenoraziskovalno in inovacijsko dejavnost pa sta okvirno predstavila prehajajoče javne razpise na področju raziskav, razvoja in inovacij. Dogodek je zaključil Vladimir Rudl s predstavitvijo primerov dobre prakse iz RRA Podravje.

Na delavnici je sodelovala tudi koordinatorka SRIP MATPRO, Tjaša Polc (GZS), ki je udeležence seznanila o prednostih in priložnostih SRIP-a MATPRO. 



Fotogalerija