Inovativna Slovenija

Puzzle – Povezovanje doživetij!Podjetje

Steklarna Hrastnik d.o.o.


Inovatorji

Grega Likar


Regijsko priznanje

Zlato priznanje Območne zbornice Zasavje
    Kratek opis inovacije

    Puzzle je prvi 3D steklen izdelek na svetu in je rezultat ideje, v kateri se prepleta estetska in uporabna vrednost izdelka. Uporabnikom omogočajo številne možnosti uporabe, jih popeljejo v lasten svet ustvarjanja in eksperimentiranja. Inovativnost se odlikuje v izjemni uporabnosti modularnega serviranja, saj jih je mogoče prilagajati v vse smeri po horizontalni ravnini, kot tudi nalaganje v višino. Puzzle lahko uporabimo v postavitvah različnih kompozicij ali samo posamezen element. Številne možnosti uporabe, kot skledica za postrežbo hrane, svečnik, odlagalo za sponke v pisarni, za shranjevanje nakita, cvetje in aranžmaje…. jim daje še poseben čar.
    Puzzle pa so lahko zaživele šele ob tehnično dovršeni izdelavi in trdnosti stekla, ki dosega lesk kristala in ne vsebuje težkih kovin. Velika prednost se kaže tudi v majhni shranjevalni površini.
    Je dobitnik RED DOT AWORD za leto 2016. Z nizanjem uspehov tega produkta postajamo prepoznani kot podjetje, ki zagotovi celoten servis kupcev od potrebe do rešitve.