Dan papirništva

 

 

 

Spoštovani partnerji in prijatelji papirništva,

Tradicionalni dogodek Mednarodno srečanje slovenskega papirništva vsako leto obišče preko 250 udeležencev in velja za osrednje mesto srečevanja partnerjev in prijateljev papirništva v tem delu Evrope.

Letošnji dogodek poteka pod delovnim naslovom "Odtenki prihodnosti", ker se moramo ob prehodu v zeleno prihodnost ozreti na prvinskost našega sobivanja z naravo, obenem vključiti sodobne poglede in znanja, da bi lahko ostali v toku s časom in razvojem družbe.  Čas je za premišljene spremembe,  kjer ste dobrodošli spremljevalci tudi vi...Poleg strokovnega dela dogodka je pomemben del srečanja tudi razstavni prostor, kjer lahko podjetja predstavite svoje storitve in najnovejše dosežke.


Tudi letos vas vljudno vabimo k sodelovanju pri pripravi dogodka, ki ga lahko dobro izkoristite za lastno promocijo in za srečanje s poslovnimi partnerji.


Ponujamo vam priložnost, da postanete del naše zgodbe. V nadaljevanju vam predstavljamo nekaj možnosti za podporo dogodka, odprti pa smo tudi za vaše dodatne predloge.

 

Vabljeni!

 

 


PONUDBA SPONZORJEM DOGODKA
Naročilnica za dodatno opremo

 

Kontakt:

Petra Prebil Bašin

T: 041 316 901; 01 58 98 274

E: petra.prebil.basin@gzs.si

Generalni sponzor:

 

 

Sponzorji dogodka: