Arhiv: #vabilo: Mojstrstvo vitkega inoviranja v elektroindustriji, 5., 6., 12. in 13. oktobra 2021

Svet se vse bolj pospešeno spreminja, še posebej zaradi COVID-19 situacije. Elektrifikacija, digitalizacija, krožno gospodarstvo, re-globalizacija, menjava generacij ipd. dobivajo izjemen vpliv. Preobrazili se bodo vsi poslovni sistemi in vsak del teh sistemov. Ključno vlogo pri tem imajo ljudje in šele potem tehnologije. Spreminjanje razmer ni le grožnja, temveč tudi naša priložnost za preboje z dobro domišljenimi poslovnimi rešitvami. Spreminjanje razmer zahteva prilagajanje verig vrednosti na vseh nivojih. Najbolj učinkovite spremembe ali inovacije se ne zgodijo naključno - zgradijo se načrtno! Zgradijo jih kompetentni in motivirani timi.

Vabljeni, da se programa Mojster vitkega inoviranja udeležite: podjetniki in inovatorji, vodje vitkega inoviranja, strokovnjaki za raziskave in razvoj izdelkov, vodje poslovnega razvoja in strategij, digitalizacije, vodje razvoja kadrov in organizacijskih sprememb, predstavniki korporativnega investiranja.

Program bp potekal 5., 6., 12. in 13. oktobra 2021.

Zaradi interaktivnega dela na delavnicah sprejmemo v program največ 12 udeležencev. Programa se načeloma lahko udeleži več različnih udeležencev iz podjetja. Čeprav so zamenjave možne, priporočamo, da se vseh modulov udeleži ista oseba, ker se vsebine sistematično povezujejo in nadgrajujejo.

Povzetek programa Mojster vitkega inoviranja:

  • 12 modulov intenzivnega praktičnega usposabljanja za mojstrstvo vitkega inoviranja,
  • vpogled v sistematičen pristop k vitkemu inoviranju drobnih izboljšav in velikih idej,
  • vsaj 20 konkretnih vitko-agilnih orodij in metod, ki jih lahko takoj uporabite pri svojem delu, naj bo to redno, projektno ali inovacijsko,
  • konkretne nasvete in rešitve za učinkovito upravljanje portfelja večjega števila inovacijskih projektov,
  • vpogled v številne primere iz aktualne prakse v Sloveniji in tujini,
  • bogato delovno gradivo (.ppt, Miro, .pdf) z navedbami virov za samostojen dodaten študij,
  • uradni CorpoHub certifikat (Master of Lean Innovation) in povabilo v skupnost InnoLumni,
  • do 2-urna individualna svetovalna pomoč za rešitev konkretnega problema inoviranja ali lažji (ponovni) zagon sistema inoviranja,
  • (in nenazadnje) odlično priložnost za druženje s kolegi, ki delujejo na področju inoviranja v elektro in elektronski industriji.

Več informacij in prijava >>>

Fotogalerija