Grozd pametne tovarne

Kaj lahko HUMANIZACIJA TEHNOLOGIJE naredi za vaš posel?

Sreda, 28. oktober 2020, od 9.30 do 11.00 ure.
Spletni dogodek

Vljudno vabljeni na dogodek "Kaj lahko HUMANIZACIJA TEHNOLOGIJE naredi za vaš posel?", ki poteka v sodelovanju grozda Pametne tovarne (SRIP ToP), Zasavske gospodarske zbornice ter projekta RUK, ki ga v Trbovljah, Kopru in Mariboru izvajajo Delavski dom Trbovlje, Kulturno izobraževalno društvo PiNA in KIBLA. 

Na dogodku bomo odkrivali neizkoriščene potenciale, ki jih lahko prinese sodelovanje z raziskovalno-umetniškim sektorjem. Prikazana bo edinstvena izkušnja vpogleda v uporabo novih medijev in naprednih tehnologij v poslovne namene. Poudarek bo na prikazu virtualne resničnosti in obogatene resničnosti z možnostmi kako se lahko na kreativen način vključita tudi v vaš posel.

V grozdu Pametne tovarne, ki je del SRIP Tovarne prihodnosti, smo prepoznali dodano vrednost povezovanja z raziskovalno -umetniškim sektorjem predvsem v inovacijskem in poslovnem smislu. Vpeljava novih medijev in tehnologij je vedno bolj del našega vsakdana, ogromno možnosti pa ponuja tudi v poslovnem svetu. Inovacije so pri tem delu izjemno pomembne, zato smo na Gospodarski zbornici Slovenije raziskovalni laboratorij DDTlab, ki je del projekta RUK, nagradili z zlatim priznanjem za inovacijo Gospodarske zbornice Slovenije.

Z dogodkom odpiramo možnost povezovanja gospodarstva in raziskovalno-umetniškega sektorja, z namenom doseganja kreativnih interdisciplinarnih inovacij, ki ustvarjajo dodano vrednost za vse v procesu. Vabljeni!

Vabilo na dogodek najdete tukaj, svojo prijavo pa prosim oddajte tukaj.

Fotogalerija





Comments are closed.