Grozd pametne tovarne

Vabilo na prvo on-line MSP kavo


 

Podjetja v elektronski in elektro industriji so se še pred epidemijskimi ukrepi srečavala z stroškovno učinkovitostjo, odzivnimi časi in kakovostjo proizvodnje in s proizvodnjo povezanih procesov, kakor tudi strateško nabavo vhodnih surovin med katerimi so tudi plemenite kovine (Zlato, Srebro), ki so vključene v polizdelke oz. izdelke v proizvodnji.

 

Pomanjkanje vhodnih surovin (plemenitih kovin) je lahko v negotovih časih COVID-19 za Slovensko predelovalno industrijo usodnega pomena, zato je zelo pomembno, da morajo podjetja v teh panogah bolj kot kdaj koli prej obvladati svoje dobavne verige in stroškovno učinkovitost in s proizvodnjo povezanih procesov »just in time«, če želijo preživeti v zelo zahtevnih razmerah na tržiščih.

 

Na on line dogodek, ki bo potekal v sredo, 11.11.2020 se prijavite preko elektronske prijave najpozneje do torka, 10.11.2020. Po prijavi vam bomo poslali povezavo do dogodka. Vsem udeležencem bo omogočeno aktivno sodelovanje v zaključni razpravi.


Za člane Zbornice elektronske in elektroindustrije je udeležba na dogodku brezplačna. Višina kotizacije za ne člane pa je 30 Eur/osebo in se zaračuna po prijavi.



Fotogalerija





Comments are closed.