Grozd pametne tovarne

Digitalne veščine v izobraževanju (upravljanje s talenti na daljavo)

Vabimo vas na usposabljanje, ki bo potekalo 13. aprila 2021 v spletnem okolju Zoom od 9.00 do 11.00 ure.

Usposabljanje za vodenje timov na daljavo so namenjena strokovnem kadru, ki v luči trenutnih okoliščin zaradi COVID-19 vodi time na daljavo. Ljudje še nikoli niso bili pomembnejši za organizacijo, saj so usposabljanje, upravljanje talentov in dobro počutje zaposlenih prišli na vrh dnevnega reda. Porast dela na daljavo je ustvaril tudi nove priložnosti za učenje in razvoj, ki delujejo kot steber pri upravljanju talentov za privabljanje in zadrževanje zaposlenih.

Obravnavane bodo izbrane teme, katerih namen bo ponuditi temeljne smernice za upravljanje s talenti na daljavo z uporabo digitalnih orodij. Udeleženci bodo seznanjeni s kompetencami za digitalizacijo in prepoznavanje talentov na daljavo ter pomen digitalnih veščin za upravljanje talentov na daljavo.


Teme usposabljanja:

- Uvodno spoznavanje in digitalni kompas

- Kompetence za digitalizacijo in prepoznavanje talentov na daljavo

- Pomen digitalnih veščin za upravljanje talentov na daljavo

 

Usposabljanje bosta izvedli: Tina Kastelic, Kompetenca d.o.o. in mag. Ines Gergorić, GZS.


Prosimo vas, da se udeleženci na usposabljanje prijavijo na tej povezavi. 

Prijave zbiramo do ponedeljka 12.4.2021 do konca dneva. 

 

Dogodek poteka v okviru projekta SRIP Tovarne prihodnosti in projekta Interreg Central Europe 4STEPS (Naložbo št. 2130-17-090102 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj / Projekt 4STEPS  je podprt s strani programa Interreg Srednja Evropa, ki je financiran iz Evropskega sklada za regionalni razvoj)


 

Fotogalerija

Comments are closed.