Grozd pametne tovarne

Dan najboljše prakse 2021

DNP 2021 - Prva najava program Put your preheader text here

Vabljeni na spletno konferenco

»Dan najboljše prakse«

Digitalni lean v proizvodnji

1. oktober 2021

Namen konference:

Letos praznujemo jubilejno, 10. obletnico konference Dan najboljše prakse v organizaciji Sekcije uporabnikov sistemov stalnih izboljšav. Tokratna konferenca je namenjena predstaviti primerov uporabe digitalnega lean-a za odpravljanje napak ali izgub v proizvodnem procesu, z jasnim ciljem ustvari višjo dodano vrednost.

 

Namenjena je strokovnjakom in odločevalcem iz podjetij, ki so vpeti v procese nenehnega izboljševanja na področju proizvodnje, razvoja in iskanja novih prodajnih in dobavnih poti.

Organizatorja konference:

Sekcija uporabnikov sistemov stalnih izboljšav - SuSSI, ki deluje znotraj Zbornice za elektronsko in elektroindustrijo GZS (ZEE): združuje slovenska proizvodna podjetja, ki si z nenehnimi izboljšavami prizadevajo povečati poslovno uspešnost, inovativnost, kakovost, zadovoljstvo zaposlenih, varstvo okolja, ugled in družbeno odgovornost. 

 

Grozd Pametne tovarne: združuje slovenska podjetja in razvojno raziskovalne institucije v vertikalni verigi vrednosti SRIP ToP (Strateško razvojno-inovacijsko partnerstvo Tovarne prihodnosti). Glavni namen grozda je povezovanje potencialov za celovito preobrazbo slovenskih podjetij v smeri Industrije 4.0.

Več o programu

Prijava

Fotogalerija





Comments are closed.