Grozd pametne tovarne

Obisk Industrijskega sejma MSV v Brnu

Spoštovani,

Med 4. in 7. oktobrom letos bo na razstavišču v češkem mestu Brno potekal  najpomembnejši industrijski sejem v Centralni Evropi - mednarodni inženirski sejem MSV  .  

Poleg osrednjih tem namenjenih Industriji 4.0 in digitalnim tovarnam, torej digitalizaciji proizvodnje, bo na letošnjem sejmu velik poudarek tudi na področju krožnega gospodarstvu oziroma upravljanja z materialnimi viri.

Hkrati z inženirskim sejmom MSV, bodo na sejmišču v Brnu istočasno potekale še nekatere druge sejemske prireditve:

-        Mednarodni sejem obdelovalnih in preoblikovalnih strojev (IMT)

-        Mednarodni sejem varilstva (WELDING)

-        Mednarodni sejem livarstva (FOND-EX)

-        Mednarodni sejem tehnologij za površinsko obdelavo (PROFINTECH) ter

-        Mednarodni sejem za plastiko, gumo in kompozite (PLASTEX)

Sejemsko dogajanje z mednarodno udeležbo širokega nabora razstavljavcev industrijske opreme in tehnologij bo dopolnil vrhunski spremljevalni program v obliki strokovni konferenc, seminarjev in delavnic na področju aktualnih tehničnih, poslovnih in ekonomskih rešitev. Vse štiri dni pa bodo na sejmišču v Brnu potekali tudi v naprej planirani osebni B2B poslovni razgovori na katera se morajo zainteresirani udeleženci brezplačno prijaviti najkasneje do začetka sejma.

----

Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo, Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije (SPIRIT), Veleposlaništvo RS v Pragi in Gospodarska zbornica Slovenije vabijo predstavnike slovenskih podjetij, da se pridružijo vladno gospodarski delegaciji, ki jo bo  vodil mag. Dejan Židan, državni sekretar na Ministrstvu za gospodarski razvoj in tehnologijo.

V primeru interesa bo za udeležence organiziran skupinski prevoz in namestitev (dve nočitvi z zajtrkom), ki jo bo za udeležence organizirala turistična agencija V svet d.o.o, ki  vas bo kontaktirala takoj po prejemu vaše prijave.

Vaše prijave za udeležbo v delegaciji sprejemamo do 16. septembra 2022.

Dodatne informacije o obisku delegacije lahko dobite na Gospodarski zbornici Slovenije pri g. Marku Jare, tel: 01 5898 158, e pošta: marko.jare@gzs.si

Fotogalerija





Comments are closed.