SKUPAJ-gradniki zdravja

Arhiv: Delavnica SKUPAJ - gradniki zdravja, Gornja Radgona

V času sejma MEDICAL, ki je letos prvič potekal v Gornji Radgoni od 14. – 16. aprila, 2016, smo v petek, 15. aprila 2016, ob 12.00 pripravili delavnico pod okriljem projekta SKUPAJ - gradniki zdravja.

Arhiv: Delavnica v okviru projekta SKUPAJ - gradniki zdravja

V Gornji Radgoni je v sklopu sejma MEDICAL potekala delavnica na temo promocije zdravja.

Arhiv: Zmagovalec natečaja »POMLADNI VETER - VARNOST IN ZDRAVJE JE NAŠA SKUPNA SKRB IN ZAVEZA« ZA NAJBOLJŠO PRAKSO PROMOCIJE ZDRAVJA NA DELOVNEM MESTU

Na 3. Konferenci MSP za mala in srednja podjetja sta bila podeljena priznanje in nagrada podjetju Johnson & Johnson d.o.o.

Arhiv: 3. Konferenca MSP za mala in srednja podjetja

Včeraj, 5. aprila 2016, je na GZS potekala 3. konferenca MSP za mala in srednja podjetja.

Arhiv: Delavnica v okviru projekta SKUPAJ - gradniki zdravja

Vabimo vas, da prisluhnete zanimivim in koristnim temam za vse podjetnike, direktorje, vodje in zaposlene v kadrovskih, pravnih ali splošnih službah.

Arhiv: Delavnica SKUPAJ - gradniki zdravja v okviru Konference MSP za mala in srednja podjetja

V sklopu Konference MSP za mala in srednja podjetja pripravljamo projektno delavnico s koristnimi vsebinami za MSP.

Arhiv: Projektna delavnica "SKUPAJ - gradniki zdravja" »S skupnimi prizadevanji delodajalcev in delojemalcev v trgovinski, storitveni in proizvodni dejavnosti do spoznanja vrednosti preventive«

"Človek žrtvuje svoje zdravje, da bi zaslužil denar. Potem žrtvuje denar, da bi spet dobil svoje zdravje. In potem je tako zaskrbljen za prihodnost, da ne uživa sedanjosti. Rezultat tega je, da ne živi v sedanjosti ali prihodnosti. Živi, kot da nikoli ne bo umrl, in potem umre, ne da bi kdaj zares živel." (Dalajlama)

Arhiv: Delavnica "Spoštuj se in drugi te bodo spoštovali"

Sindikat obrti in podjetništva Slovenije vas vljudno vabi na delavnico v okviru projekta "SKUPAJ - gradniki zdravja" »S skupnimi prizadevanji delodajalcev in delojemalcev v trgovinski, storitveni in proizvodni dejavnosti do spoznanja vrednosti preventive«

Arhiv: Vabilo na natečaj za izbor najboljše prakse za promocijo zdravja na delovnem mestu

Podaljšali smo rok za prijavo na natečaj »POMLADNI VETER - VARNOST IN ZDRAVJE JE NAŠA SKUPNA SKRB IN ZAVEZA« ZA NAJBOLJŠO PRAKSO PROMOCIJE ZDRAVJA NA DELOVNEM MESTU, ki ga razpisuje partnerski konzorcij.

Arhiv: Delavnica "Vedno znova iščemo pogovore z našimi bližnjimi, kajti pogovor je edini most med ljudmi."

Sindikat obrti in podjetništva Slovenije vas vljudno vabi na delavnico v okviru projekta "SKUPAJ - gradniki zdravja"